Call for volunteers

working at Artis Denbosch at Artweek

Artis DenBosch is opzoek naar vrijwilligers gedurende de periode van 17-22 december 2009.

Enlarge

Artweek - source

ARTweek

Residentiele werkweek van tien buitenlandse kunstenaars

Tijdens de residentiele werkweek is Artis geopend van 1-5 op donderdag tm zondag. Het bruist. We ontvangen 10 kunstenaars van diverse nationaliteiten die momenteel in het buitenland werken en wiens werk activistisch en of politiek georiënteerd is. Zij zullen op locatie ARTIS aan de Boschdjkstraat 104 én op twee andere residentiele locaties buiten 's-Hertogenbosch worden gefaciliteerd. Op 19 december en op 22 december 2009 zijn er bijeenkomsten met films, artist talks, openbare debatten en discussies met alle kunstenaars in ARTIS. op 12 januari 2010 wordt de residentiele week gevalueerd in een bijeenkomst. Tijdens de tentoonstelling van Activisme en politiek gespiegeld in hedendaags kunstenaarschap zullen ook werken uit de residenties worden getoond.

Artis DenBosch heeft hulp nodig voor de Rijdende Redactie:

De Rijdende Redactie

Tijdens ARTweek gaat de Rijdende Redactie met een crew van 6-8 personen 12 uur per dag op pad. Onder hen kunstenaars, fotografen én schrijvers. Er wordt verslag gedaan van de laatste ontwikkelingen in de residenties en in de stad. Interviews, recensies, groepsactiviteiten, beeldverslagen zullen worden opgenomen in een dagelijkse uitgave van de ARTIS Daily. De rijdende redactie is ook te vinden op diverse plaatsen in en rond het centrum de stad, het dorp en de ommelanden van 's-Hertogenbosch. Het nieuwsblad The ARTIS Daily News wordt in de Rijdende Redactie geproduceerd, aan het publiek uitgedeeld en huis aan huis bezorgd in de buurt van de residenties.

We zoeken mensen:
voor het installeren van mobiel internet
die DTP-werk kunnen doen
met een BE rijbewijs
die slaapplaatsen aan kunnen bieden
die diverse wintersoepen willen koken voor een
groep van 20 – 30 mensen
En verder:
Kunstenaars, Fotografen, Redacteurs, Schrijvers, PR-medewerkers


Je moet minstens twee dagen in deze periode gedurende 6 uur per dag beschikbaar zijn van 9:30 – 15:00 uur of van 14:30 tot 22:00 uur.

Er is een reiskostenvergoeding.

Wil je op dit project worden ingezet?
Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer, waarvoor je wil worden ingezet, de datum en het dagdeel naar riet@artisdenbosch.nl

Voor meer informatie zie artisdenbosch.nl