Young Professional Event

23 Mar 2010

Matthäus-Passion 2010

Tweede ontvangst voor de toekomstige beleidsmakers bij de Matthäus-Passion

in aanwezigheid van burgemeester Ahmed Aboutaleb

Na het startschot van het Young Professional Programma in 2009 organiseert De Nederlandse Bachvereniging opnieuw een bijzondere ontvangst voor de toekomstige beleidsmakers in Nederland rond de uitvoering van de Matthäus-Passion in de Doelen in Rotterdam. Speciale gast die avond is burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Het programma begint om 17.30 uur en bevat onder meer een buffet, een toelichting door één van de musici en een blik op de zaalrepetitie. Het concert begint om 19.30 uur. Het is al nagenoeg uitverkocht, maar voor de Young Professionals heeft De Nederlandse Bachvereniging een aantal mooie eersterangsplaatsen gereserveerd.

De Nederlandse Bachvereniging

De Nederlandse Bachvereniging is het oudste ensemble voor oude muziek in Nederland, misschien wel ter wereld. Ze dankt haar bekendheid aan de jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus-Passion in de Grote Kerk van Naarden. Maar de concerten blijven al lang niet meer beperkt tot Naarden of Het Gooi. Ze verheugt zich in een groeiende nationale en internationale belangstelling van grote concertzalen en belangrijke muziekfestivals. Daarmee neemt het ensemble in toenemende mate de eervolle rol op zich van cultureel ambassadeur van Nederland. Voorop bij de concerten staan schoonheid, emotie, kwaliteit en authentieke beleving.

De kosten voor deze ontvangst bedragen € 99,-.
Hierbij is inbegrepen:
- ontvangst en buffet onder meer in gezelschap van de burgemeester van Rotterdam
- toelichting door een van de musici en programmaboek
- kort bijwonen van de zaalrepetitie
- eersterangsplaatsen voor de Matthäus-Passion
- uitrijkaart voor parkeertplaats bij de Doelen

Voor deze ontvangst kunt u zich tot 10 maart 2010 aanmelden bij Mark Vondenhoff, zakelijk leider van De Nederlandse Bachvereniging.
E-mail: mark.vondenhoff@bachvereniging.nl
Telefoon: 030 - 252 40 15

zie ook www.bachvereniging.nl/youngprofessional