Kom Je Ook training: social media marketing

Hoe zet ik social media effectief in voor mijn organisatie?

Na 10 succesvolle symposia is het tijd om het concept van Kom Je Ook te verbreden. Kom Je Ook gaat over nieuwe manieren van werken in de kunst- en cultuursector en gaat daarom ook zeker over social media. De eerste trainingen vinden plaats op 3 februari en 2 maart.

Enlarge

Facebook connect - Afbeelding: Robert Keil, Mediamatic Robert Keil

Mediamatic organiseert onder de vlag van Kom Je Ook social media marketing trainings. Onder leiding van Minke Havelaar en Jasper Visser wordt op strategische wijze gekeken hoe social media het beste ingezet kunnen worden bij jouw organisatie.

Modules

Tijdens deze training is er veel aandacht voor strategische communicatieplanning. Je gaat veel zelf doen; verwacht cases, games, heel veel interactie en discussie. De dag is opgedeeld in de volgende modules: doelstellingen, doelgroepen, marketingstrategie, tools en social media strategie. De dag is opgedeeld in de volgende modules: doelstellingen, doelgroepen, marketingstrategie, tools en social media strategie.

Voor wie

Doe mee aan deze training als je werkt in communicatie, marketing, PR of (web)redactie en houvast zoekt om social media structureel in te zetten binnen de marketingstrategie van je organisatie. Deelnemers moeten al enigzins bekend zijn met social media en het liefst al profielen hebben op Facebook, Twitter of Linkedin.

Informatie

Deelname aan deze training kost €390 exclusief BTW. Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Er is plek voor 15 deelnemers. Koop online je ticket voor de training van 3 februari of 2 maart. Neem voor vragen of meer informatie contact op met Deborah Meibergen (Deborah@mediamatic.net / 020-6389901) of kijk op Komjeook.org.