Jacek Rajewski

Amsterdam2030

een Europese stad van creativiteit, innovatie, diversiteit en duurzaamheid

23 Apr 2013

Amsterdam 2030 vanuit intercultureel perspectief. Kom allen! Toegang gratis.

Enlarge

AMSTERDAM METROPOLIS 2030 - Het motto is: bouwen aan een Europese stad van creativiteit, innovatie, diversiteit en duurzaamheid. http://www.amsterdam2030.nl

With:

Morgen, op 23 april om 20.00 uur overhandigt Giep Hagoort, hoogleraar Kunst en Economie, het visiedocument AMSTERDAM2030 aan Marco de Goede van het presidium van de gemeenteraad van Amsterdam in het Compagnietheater.
Het visiedocument is ontwikkeld door ATANA, hét bestuurdersnetwerk dat staat voor diversiteit aan de top van culturele en maatschappelijke instellingen.
Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 is dit de eerste stap waarmee ATANA de gemeente wil inspireren en voeden.

ATANA werkte onder de bezielende leiding van Giep Hagoort aan een toekomstvisie voor de hoofdstad: Amsterdam 2030 vanuit intercultureel perspectief.
Het motto is: bouwen aan een Europese stad van creativiteit, innovatie, diversiteit en duurzaamheid. ATANA richt zich met het visiedocument tot de bestuurders van de stad die nog steeds weinig cultureel divers zijn. Ook in hun visie ontbreekt kleur. Geen nood! Geheel belangeloos heeft het LAB van ATANA anderhalf jaar gewerkt aan een visie op de toekomst van Amsterdam.

Inleidingen, speciale gasten, een goed gesprek en discussie onder leiding van Rocky Tuhuteru in het Compagnietheater, Kloverniersburgwal 50, Amsterdam. Toegang gratis.

Het visiedocument kunt u downloaden op www.amsterdam2030.nl .
Meer informatie over atana is te vinden op www.atana.nl .
Voor vragen kunt u contact opnemen met ATANA, tel. 020 514 13 80