Online Community Management en Social Media Strategy Trainingen

Donderdag 14 november en vrijdag 15 november

Nieuwe manieren van communiceren brengen voor bedrijven en organisaties nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. Hoe kun je het meest halen uit de nieuwe online tools en hoe ga je om met je klanten? Met deze trainingen helpen wij jou moderniseren. Na de Online Community Management Training weet jij precies hoe je jouw klanten mobiliseert als community. Meer informatie via deze link. De Social Media Strategy Training helpt je een goed overzicht te krijgen van de beschikbare platforms en tools, en leert je de communicatiekanalen te vinden die bij jouw bedrijf en doelgroep passen. Kijk hier voor meer informatie.

Enlarge

Games during the Social Media Strategy Training - Aleksandra Kalashnikova

Meer informatie

Deelname aan een training kost €500,-. ZZP'ers, studenten en culturele instellingen krijgen cultuurkorting en betalen nog maar €350,-. Prijzen zijn exclusief BTW.
 Lunch en drankjes zijn bij de training inbegrepen. De trainingen duren van 10.00 tot 17.30 uur. Voor beide trainingen is er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Locatie: Mediamatic, VOC-kade 10 op het Oosterburgereiland in Amsterdam. Klik hier voor de route.

Contact

Vragen? Stuur een mailtje naar Deborah Meibergen of bel: 020-6389901.