Jos Essers

Enlarge

folderfoto.jpg - Get your feet wet Jos Essers

With: Jos Essers

Een door de wol geverfde allround business manager met bijna veertig jaar ervaring. Werkzaam geweest in zowel Zuid- als Noord-Amerika, diverse Europese landen, inclusief het Oostblok. Zijn referentiekader is breed, zijn expertise divers, zijn netwerken gevarieerd.

In 2002 heeft Jos met groot succes een innovatieve manier van netwerken in Nederland geïntroduceerd. Nu is hij bezig met het opzetten van een Franchise organisatie in de Benelux voor Netwerken en Netwerk trainingen, -coaching en -adviezen: The Master Networker Institute.

Jos Essers is afgestudeerd aan het St. Bernardinus college te Heerlen, zijn geboortestad en vulde zijn studie aan met de opleiding Hogere Bedrijfsleiding aan het Instituut voor Sociale Wetenschappen te Rotterdam.

Netwerken en Referral Marketing heeft hij geleerd van de Amerikaanse netwerk goeroe Dr. Ivan Misner PhD., oprichter en eigenaar van BNI en The Referral Institute. Sinds 2003 is hij geaccrediteerd als trainer ‘’Certified Networker’’. In 2009 is hij voor gecertificeerd voor het afnemen van DISC profielen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft zijn aandacht. In zijn vrije tijd is hij mentor bij Stichting Jong Ondernemen welke jaarlijks een aantal jongeren de mogelijkheid biedt om gedurende een school jaar zelf een onderneming te starten.

Hij schrijft over netwerken en mond-tot-mondreclame op zijn blog: www.mondtotmondreclame.com . Hij is een graag geziene spreker bij Netwerk evenementen.

Adverteren gaat over je product. Netwerken gaat over jezelf!

Contact information

  • Jos Essers
  • Campus Business Center
  • 7559 ST
  • Hengelo
  • NL