Aankondiging pitch bijeenkomsten

Werk je bij een culturele instelling, heb je een vernieuwend projectidee en zoek je financiering? En ben je op zoek naar een extra mogelijkheid om je idee te toetsen voor een jury en publiek? Makelovenotart organiseert pitch bijeenkomsten op donderdag 15 april 2010 in het Centraal Museum Utrecht en op dinsdag 20 april 2010 in het Designhuis Eindhoven. Tijdens deze bijeenkomsten kun je mogelijke projectpartners ontmoeten, inspiratie opdoen en beantwoordt Agentschap NL vragen over de regeling. Vanaf 1 april kun je via makelovenotart je pitch idee indienen. Wil je de bijeenkomsten bijwonen? Aanmelden kan nu al via info@mlna.nl. Winnaars krijgen een clinic van een dag aangeboden om hun projectidee verder uit te werken tot een projectplan. De deadline om je op te geven voor de pitches is voor de bijeenkomst in Utrecht: donderdag 8 april en voor Eindhoven: donderdag 15 april. Je hoort dan op vrijdag 9 april of vrijdag 16 april of je geselecteerd bent om je idee te pitchen.

Criteria

We zijn op zoek naar vernieuwende projectideeën waarbij nieuwe verbindingen tot stand komen en interessante en verrassende partners betrokken zijn. Projectideeën die schaalbaar zijn naar de rest van de culturele sector en ideeën die uitvoerbaar zijn. Bijvoorbeeld een samenwerking met een organisatie buiten de sector, het aanspreken van nieuwe publieksgroepen of een nieuwe manier van organiseren.

Clinic

Winnaars krijgen een clinic van een dag om hun projectidee verder uit te werken. De
clinic kan bestaan uit een inhoudelijk advies, organisatorische advisering, het helpen zoeken en betrekken van partners en/of facilitering bij het denkproces, en zal op basis van inhoudelijke vragen op maat worden afgestemd. Onder begeleiding van een coach werk je je idee uit tot een projectplan dat je kunt gebruiken voor een
aanvraag bij de subsidieregeling Innovatie cultuuruitingen of eventueel andere financiers.

Meer informatie over de pitch bijeenkomsten vind je op makelovenotart.