jasmijn andringa

Bedenkt creatieve projecten om maatschappelijke knelpunten uit te lichten

Nobel is een non-profit ideëel projectenbureau dat creatieve projecten bedenkt en uitvoert om belangrijke maatschappelijke onderwerpen te belichten en aan te pakken.

Nobel bedenkt, met een board of directors van ‘zwaargewichten’ uit het communicatieveld, creatieve projecten met als doel mensen actief te betrekken bij maatschappelijke en sociale kwesties. De uitwerking van de projecten wordt mede mogelijk gemaakt door samen te werken met tientallen Nobele bedrijven die zich belangeloos inzetten voor de totstandkoming van zo’n project.

Doel;
Het aanzetten van mensen om een actieve betrokkenheid te tonen bij maatschappelijke kwesties
Er zijn heel veel sociaal maatschappelijke problemen in Nederland, en uiteraard buiten Nederland, die aangepakt moeten worden. Problemen zoals te weinig orgaandonoren, overgewicht bij kinderen, armoede in achterstandswijken, een acute natuurramp….Sommige van deze kwesties zijn of onbekend bij mensen, of liggen op een denkbeeldige stapel samen met honderden andere problemen waardoor men zichzelf heeft afgesloten en wijs gemaakt toch niets te kunnen doen om een oplossing te bieden. Ons doel is om mensen te activeren. Zij moeten zelf de sleutel gaan vormen tot de oplossing van het maatschappelijk probleem. Nobel wil creatieve projecten initiëren die deze activering in gang zet. Hierdoor hopen wij mensen aan te zetten tot duurzaam maatschappelijk verantwoord gedrag.

Contact information

  • jasmijn andringa